Hitta bästa snabblånet direkt

Jämför billiga snabblån från hundratals långivare och banker med ett klick!

 • SNABB SÖKNING
 • JÄMFÖR HUNDRATALS LÅN
 • HÖGSTA SÄKERHET

Genom att söka lån godkänner jag villkoren

 • vivus
 • bigbank
 • monetti
 • leasy
 • everyday
 • banknor

Sök och jämför lån från Sveriges ledande långivare!

 • Välj lånebelopp

  Ange valfritt lånebelopp och övriga uppgifter.

  Supersökning

  Lender söker igenom hundratals långivare, banker och kreditbolag så att du enkelt kan jämföra räntor och villkor.

 • Välj bästa lånet

  Jämför och ansök hos de långivare som erbjuder det bästa lånet för dina behov.

Hitta Sveriges bästa lån. Snabbt, tryggt och enkelt!

Bästa lånet, snabbt och enkelt

Genom Lender hittar du riktigt bra lån, genom ett enkelt klick. Vi söker igenom hundratals långivare, banker och kreditbolag för att ge dig en tydlig överblick över lånemarknadens utbud, på så sätt kan du enkelt jämföra och välja rätt lån anpassat till dina behov. Hos oss finner du recensioner och nyttig informtion om varje långivare så att du enkelt kan göra ditt val.

Ränteläget är idag bättre än på länge, detta till stor del på grund av att Riksbanken under 2016 sänkte din styrränta till en rekord-låg nivå. Vi rekommenderar alla att jämföra och se över sina lån för att säkerställa att man sitter på rättvisa lånevillkor. Oavsett om du är ute efter ett nytt lån eller vill sänka räntan på ett befint-ligt lån så är chanserna till bra lånevillkor väldigt stora. Hos oss får du en fullständig överblick över Sveriges långivare, helt kostnadsfritt och kan enkelt välja det bästa lånet.

Lån för varje tillfälle

Genom Lender kan du söka och jämföra flera olika låneformer. Oavsett om du är i behov av ett snabbt tillskott, vill köpa en ny bil eller renovera hemma så hittar du flera olika typer av privatlån, billån, snabblån och smslån genom vår sökning.

Ett privatlån har ett väldigt brett användningsområde. Med ett privatlån kan man låna en större summa pengar utan säkerhet och använda lånet till valfritt ändamål. Man kan exempelvis lösa befintliga lån för att sänka sina lånekostnader, renovera hemma eller göra en större resa.

Är man ute efter ett tillfälligt tillskott i plånboken så finns det smslån som är en rätt ny typ av låneform. Ett smslån är ett snabblån som ofta används som en tillfällig lösning vid exempelvis en oförutsedd ekonomisk nedgång. Att ta ett smslån är ofta mycket enkelt och går till så att man kan ansöka och legitimera sig genom att skicka ett sms från mobilen.

Snabb lånesökning

Genom Lender söker och jämför du allt från snabblån till privatlån från Sveriges ledande långivare, banker och kredit-bolag. För att ge dig de bästa förusättningarna har vi recen-serat och samlat information om samtliga långivare så att du enkelt kan välja den långivare som passar dig bäst.

Lender tillhandahåller en oberoende jämförelse för dig som söker efter ett förmånligt lån. Vi arbetar hårt för att ge dig en bra överblick över Sveriges långivare så att du enkelt kan jämföra alla former av smslån, privatlån, kreditkort och mycket annat. På så sätt får du de bästa förutsättningar-na när du ska låna pengar.

 • Hitta bästa lånet
 • Låna pengar till vad du vill
 • Kostnadsfri tjänst

Sluta aldrig jämföra

Att göra en prisjämförelse är för de flesta en självklarhet när det kommer till att köpa en resa, en dator eller en hotellnatt. Vad många inte tänker på är att det är minst lika viktigt att jämföra innan man ska låna pengar.

Alla banker gör sin egna individuella bedömning av dig som kund och sätter sina lånevillkor efter denna bedömning. På grund av detta så är det väldigt viktigt att jämföra mellan långivare för att säkerställa att man blivit erbjuden den lägsta möjliga räntan.

Genom Lender söker och jämför du enkelt ett stort antal lån-givare så att du enkelt kan välja den bank med bäst villkor.

Vanliga frågor och svar

 • Varför ska jag använda Lender?

  Lender är en oberoende jämförelsetjänst som gör det möjligt för dig att söka och jämföra bland 100 tals långivare för att säkerställa att du hittar det bästa och billigaste lånet.

 • Hur mycket får jag låna?

  Hur mycket du får låna styrs av din kreditvärdighet. Alla långivare gör sin individuella bedömning och har olika kriterier för att bevilja ett lån. Därför är det extra viktigt att du jämför mellan flera olika långivare innan du lånar pengar.

 • Hur lånar jag genom Lender?

  Genom att använda vår söktjänst så får du fram flera av marknadens bästa lånealternativ. Du slutför sedan din låneansökan hos valfria långivare.

Låneguiden

Gör din lånesökning

Börja med att fylla i fälten och starta din lånesökning.

Slutför ansökan

Vi söker igenom marknaden och tar fram lånealternativ. Du slutför sedan din låneansökan hos valfria långivare.

Pengarna betalas ut

Din valda långivare betalar ut lånet.

Tips och artiklar

Fem ekonomiska tips efter dyr jul och nyar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Non, magni.

Fem ekonomiska tips efter dyr jul och nyar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Non, magni.

Lender skapades för att hjälpa dig hitta det bästa lånet

Med bara ett klick söker Lender igenom ledande långivare, banker och kreditbolag för att hitta de mest prisvärda lånen till bästa möjliga ränta. Fyll i hur mycket du vill låna och låt vår sökmotor jämföra priser på lån åt dig. Du kan sedan på ett enkelt sätt jämföra lån och se vilken långivare som är billigast och bäst.