leasy ANSÖK NU
Lånebelopp 10 000 kr - 50 000 kr
Löptid 1 år - 6 år
Ränta 9,84% - 21,60%

Lånevillkor

Leasy erbjuder lån upp till 50 000 kr med en valfri återbetalningstid som sträcker sig mellan 1-6 år. Kraven som ställs på låntagare är inte de hårdaste. Kraven är att du inte får ha några betalningsanmärkningar och du måste vara minst 20 år gammal, vidare måste du vara svensk medborgare. Leasy är kända för att bevilja många låneansökningar, detta innebär att de tar en högre kreditrisk jämfört med andra långivare. Ju högre risk en långivare tar desto högre är oftast räntan, Leasy har en medelhög ränta som ligger i det övre segmentet jämfört med många andra långivare. En stor fördel när du lånar pengar av Leasy är att du har möjlighet att välja två betalningsfria månader, vilket kan komma väl till hands vid de tillfällen plånboken ekar tom.

Ansökningsprocessen

Låneprocessen inleds med en kreditupplysning hos UC som tas i samband med att du skickar in din låneansökan. Om ditt lån blir beviljat så blir du uppringd av Leasy som sedan skickar ut ett skuldebrev, antingen per post eller elektroniskt via e-post. Du har sedan möjlighet att antingen underteckna och returnera skuldebrevet till Leasy eller signera skuldebrevet elektroniskt med Mobilt BankID. Vi rekommenderar att man använder Mobilt BankID då det är väldigt smidigt. Så fort Leasy tagit emot det signerade skuldebrevet så inleds utbetalningsprocessen, pengarna betalas ut direkt till ditt bankkonto och bör anlända efter 1-2 bankdagar. Räntan du erbjuds sätts individuellt och baseras traditionellt på din kreditvärdighet, betalningsförmåga och ålder. Du har enligt lag 14 dagars ångerrätt på ditt lån, vilket innebär att du inom 14 dagar kan betala tillbaka lånet i sin helhet utan att debiteras för några avgifter.

Kvalitet och service

Informationen som går att finna på Leasys hemsida är inte den bredaste. Hemsidan saknar utförlig information och innehåller inte mycket mer än ett ansökningsformulär och lite allmän låneinformation. Vi skulle gärna se att Leasy gjorde hemsidan mer innehållsrik och inkluderade mer nyttig information. Beträffande servicen så erbjuds du möjligheten att kontakta Leasys kundservice för att få svar på frågor och funderingar. Leasys kundservice har öppet vardagar 08.00-18.00 och lördagar 10.00-16.00. Beträffande bemötandet och den service som erbjuds har vi inget att anmärka på.

Trygghet

Leasy ingår i samma koncern som THORN, THORN är en välkänd aktör som grundades 1932 och kanske främst är kända för att hyra ut datorer och annan elektronik. Med tanke på THORNS långvariga existens och långa erfarenhet så anser vi att du kan känna dig trygg när du lånar pengar av Leasy. Leasy är en stabil aktör som erbjuder trygghet och god säkerhet

Kundomdömen

Leasy har bemöts av goda vitsord från våra användare och har länge varit en populär aktör på den Svenska lånemarknaden. En avgörande faktor för Leasys popularitet är den smidiga ansökningsprocessen som uppskattas av låntagarna.