leasy ANSÖK NU
Lånebelopp 5 000 kr - 30 000 kr
Löptid 6 - 36 mån
Ränta 29,8 - 34,8%

Lånevillkor

Brixo erbjuder lån upp till 30 000 kr med en valfri löptid mellan 6 och 36 månader. Du måste vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige, du behöver ha en årsinkomst på minst 200 000 kr och sakna skuldsaldo hos kronofogden. Brixo kan bevilja lån trots betalningsanmärkningar.

Uppläggningsavgiften ligger på 400 kr och aviavgiften ligger på 30 kr. Räntan är fast och ser likadan ut för samtliga låntagare.

Lånet går som vanligt att lösa i förtid utan några extra kostnader, du kan dock inte ändra löptid utan att först ansöka om ett nytt lån vilket drar ner betyget något.

Ansökningsprocessen

Via Brixos hemsida fyller du i ansökningsformuläret och ansöker om lånet. Brixo lämnar sedan ett kreditbesked inom 24 timmar. Brixo tar en kreditupplysning hos UC och gör en sedvanlig kreditbedömning.

När ditt lån blivit beviljat så signerar du skuldebrevet med Mobilt BankID. Pengarna betalas sedan ut till ditt bankkonto. Utbetalningstiden ligger på ca 2 bankdagar beroende på bank.

Du har 14 dagars ångerrätt på lånet enligt lag och kan alltid välja att betala tillbaka lånet utan några extra avgifter.

Kvalitet och service

Brixo satsar på snabba utbetalningar, ofta samma dag som lånet blir beviljat. Trots att de är relativt nya på marknaden så har de snabbt blivit populära och fått hyffsat goda betyg från användarna. Ett minus är att de endast har öppet på helger.

Låneprodukten är av ganska bra kvalitet i mellansegmentet. De har en bra nivå på lånebeloppet och löptiden och specificerar kostnaderna tydligt. Hemsidan är innehållsrik och erbjuder god information.

Trygghet

Brixo är relativt välfinansierade och har en god ekonomi..

Sammanfattning

Brixo erbjuder en bra låneprodukt i mellansegmentet. De är absolut inte billigast, men de är väldigt transparenta och erbjuder en stabil tjänst. Beloppen och löptiderna är bra och räntorna relativt bra. Ett plus är deras snabba utbetalningar.